Welkom bij DDHC

Club logo

Nieuws

De laatste nieuwtjes.

Club logo

Hockey

Club logo

Lid Worden

Bij DDHC kun je lid worden als speler, coach, trainer en scheidsrechter.
Heb je geen hockeyervaring? Dan laten we je in de eerste drie gratis proeflessen kennismaken met de basisbeginselen van hockey. Daarna ga je verder in een groep of team van vergelijkbaar niveau en leeftijdsgenoten.

Heb je al ervaring met hockey? Dan kijken we naar wat je al kunt en ga je de eerste drie proeflessen kijken of DDHC bij jou past. Vervolgens ga je verder in een groep of team van vergelijkbaar niveau en leeftijdsgenoten.

Coach

Ben je enthousiast over hockey en wil je graag een hockeyteam in vele opzichten helpen beter te worden? Meld je dan aan als coach. Van DDHC krijg jij de uitdaging en ondersteuning om onze hockeyteams te begeleiden. Aanmelden als coach.

Trainer

Wil jij jouw technische hockeyervaring delen met anderen? Als trainer bij DDHC kun jij jouw ervaring delen. Met ondersteuning en begeleiding van DDHC maak je spelers technisch beter zodat zij goede prestaties leveren. Vraag naar de mogelijkheden of meld je aan.

Club logo

Welkom

DDHC is één van de grootste verenigingen van de gemeente Geertruidenberg met ongeveer 550 leden. De club is ontstaan in 1992 door het opgaan van H.C. Den Dunc (1977) uit Raamsdonk/Raamdonksveer en H.C. Hercules (1974) uit Hank/Dussen. Bij het samengaan in 1992 is de huidige naam D.D.H.C. (Den Dunc Hercules Combinatie) ontstaan. De vereniging heeft reeds twee kunstgrasvelden. Een derde kunstgrasveld is recent door de gemeente toegekend en de voorbereidingen voor een nieuw kunstgrasveld zijn in volle gang. De hockeyvelden zijn gelegen aan de Kloosterweg in Raamsdonksveer.

DDHC is een grote en vooral groeiende vereniging die wordt ondersteund door een grote club enthousiaste vrijwilligers van jong tot oud!

DDHC is een vereniging die voor een ieder wat te bieden heeft van de Benjamins, "Trimhockeyers" tot de Veteranen. Kortom, DDHC is een prachtige hockeyvereniging. Mocht je kennis willen maken met deze fantastische sport, kom eens een kijkje nemen op onze club. Je bent altijd welkom om eens te komen proeven van deze geweldig sport; Hockey.

Club logo

Sponsoren

Uiteraard kan een vereniging niet bestaan zonder sponsoren.