Proeflessen

Hockey is een teamsport voor jong en oud. Al vanaf 4-5 jaar kun je bij DDHC starten om kennis te maken met hockey, maar ook als je ouder bent is het geen enkel probleem om eens een paar proeftrainingen te doen om te kijken of hockey ook echt een sport voor jou is. Je kunt hiervoor 3x vrijblijvend meetrainen. Aanmeldingen hiervoor kunnen gestuurd worden naar [email protected]. Er wordt dan contact met je opgenomen om af te spreken wanneer je kunt meetrainen.

Voor proeftrainingen zijn er bij DDHC sticks aanwezig, dus hiervoor hoef je niet te zorgen. Het is wel verstandig om een bitje, scheenbeschermers en schoenen geschikt voor kunstgras te gebruiken. Dit om onnodige blessures te voorkomen.
We laten je in de eerste drie gratis proeflessen kennismaken met de basisbeginselen van hockey. Daarna ga je verder in een groep of team van vergelijkbaar niveau en leeftijdsgenoten.

Wanneer je besluit om lid te worden van onze hockeyvereniging dan zijn een bitje, scheenbeschermers en geschikte sportschoenen verplicht. Speel je daarnaast ook competitie dan is ook het wedstrijdtenue verplicht. Alle benodigde spullen kun je aanschaffen bij onze sponsor Intersport in Oosterhout. 

Heb je al ervaring met hockey? Dan kijken we naar wat je al kunt en ga je de eerste drie proeflessen kijken of jij past bij DDHC. Vervolgens ga je verder in een groep of team van vergelijkbaar niveau en leeftijdsgenoten.

De kosten voor lidmaatschap bij Hockeyclub DDHC vind je bij contributie.
Klik op de linkjes om je aan te melden voor een lidmaatschap of voor proeflessen.
Na aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Het lidmaatschap wordt pas definitief na de proeflessen en als je hebt aangegeven om te blijven hockeyen bij DDHC.