Bestuur 17 September

Beschik jij over dé gunfactor en ben jij een commercieel talent?

Nieuws afbeelding

Druk dan jouw sterke punt bij DDHC? ?? 

Want hoe mooi is het om dit te kunnen delen met hockeyclub DDHC?
De club waar meer dan 550 leden trainen en spelen in verschillende benjamin-, jeugd-, senior-, opstap- en veteranenteams. 

DDHC bestaat al meer dan 25 jaar en draait op het enthousiasme van bevlogen vrijwilligers van leden, ouders van leden of anderen die DDHC een warm hart toedragen. 

Samen met het bestuur maken commissies het voor de leden mogelijk om bij een goed georganiseerde en financieel gezonde club te spelen. 

In de sponsorcommissie ** zijn plekken vrij voor nieuwe teamleden die samen met de andere commissieleden gaan zorgen voor:
  • Het onderhouden van de bestaande sponsorcontracten en de exposure van deze sponsors binnen de club.
  • Het aantrekken van nieuwe sponsors waarvoor je aantrekkelijke sponsorpakketten samenstelt.
  • Het sluiten van nieuwe deals voor kleding, accessoires en materiaal met een win-win situatie voor leden en leveranciers. 
** de sponsorcommissie komt tijdens het speelseizoen max. 1 keer per maand samen. 

Jouw netwerk, je creativiteit en commercieel gevoel komt hierbij van pas. Samen met dé gunfactor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen de club actief te houden maar ook om verschillende activiteiten te organiseren waar sportiviteit en gezelligheid samenkomen voor jong en oud.

Lijkt het jou leuk om op een andere manier bij te dragen aan de groei en bloei van hockeyclub DDHC? Laat dit ons dan weten via [email protected]

Heb je nog vragen of een duwtje ?nodig, bel dan met 06–15005979 (Johan Huijbregts) of 06-53457858 (Monique Hanegraaf)