Hockey Senioren

DDHC heeft een seniorenlijn van zowel heren- als dames teams in alle categorie├źn. Zowel bij de dames als de herenlijn hebben we een veteranen team (35 jaar en ouder) en een 1e, 2e en 3e team welke allen op zondag hun wedstrijden spelen.

Elke zondag is het dan ook gezellig langs het veld. De weekenden dat er veel dames en heren teams thuis spelen wordt nog wel eens als reden gezien om er een extra gezellige dag van te maken door deze in te vullen met een feestelijke activiteit.

Op maandagavond trainen de opstappers. Deze groep bestaat uit ouders van jeugdleden die meer van het spelletje willen leren tot oud hockeyers die geen competitie meer willen spelen. Tegen trimhockeygroepen in de regio wordt regelmatig op deze maandagavond een wedstrijd georganiseerd.

Op woensdagmorgen hebben we een opstapgroep alleen voor dames. Deze groep is nu een aantal jaren actief en groeit nog steeds. Deze groep traint onder begeleiding van een trainer. Intussen is hier ook weer een wedstrijdgroep uit voortgekomen die elke donderdagavond een wedstrijd spelen tegen teams uit de regio.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden stuur dan een email naar de ledenadministratie.