G(aaf)-hockey

Bijzonder Gewoon Sporten

Sporten is voor mensen met een verstandelijke beperking, ADHD of een stoornis in het autistisch spectrum een zeer waardevolle manier van vrijetijdsbesteding. Het draagt bij aan de zelfstandigheid en zelfwaardering. Sporten zorgt voor plezier, ontspanning en is gezond. Sporten binnen een sportvereniging vergroot je sociale contacten. Bijzonder Gewoon Sporten werkt intensief samen met gemeentes, sportverenigingen en ouders/verzorgers zodat het sporten een verrijking van het leven is.

Bij DDHC kun je starten om kennis te maken met hockey. Het is geen enkel probleem om eens een paar proeftrainingen te doen om te kijken of hockey ook echt een sport voor jou is. Je kunt hiervoor 3x vrijblijvend meetrainen. Aanmeldingen hiervoor kunnen gestuurd worden naar [email protected]. Er wordt dan contact met je opgenomen om af te spreken wanneer je kunt meetrainen.

Voor proeftrainingen zijn er bij DDHC sticks aanwezig, dus hiervoor hoef je niet te zorgen. Het is wel verstandig om een bitje, scheenbeschermers en schoenen geschikt voor kunstgras te gebruiken. Dit om onnodige blessures te voorkomen.